Techemie Kapitaalsplannen voor de lancering van Compound (COMP) Investeringsportefeuille voor Opbrengstboeren

De lancering van het Compound (COMP) gerichte product, volgt op de lancering van de Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) portefeuilles deze week op dinsdag.

Techemy Capital, een in Nieuw-Zeeland gevestigde beleggingsonderneming voor digitale activa en fondsbeheer, kondigde de geplande lancering van nieuwe strategische beleggingsproducten van DeFi aan, die volgende week een toegangspoort moeten bieden voor investeerders in open financieringstechnologieën.

De lancering van het op Compound (COMP) gerichte product volgt op de lancering van de Bitcoin Code (BTC) en Ethereum (ETH) portefeuilles deze week op dinsdag.

De vorige beleggingsproducten werden gehost op het TokenSets platform zonder minimale stortingen of lock-ups, 24/7 performance reporting, gratis opnames en gegevenstransparantie op het Ethereum netwerk.

COMP toegevoegd aan Techemy Capital (TCAP)

Gedecentraliseerde financieringsproducten zijn programmeerbare toepassingen die op de blokketen zijn gebouwd om tussenpersonen te verwijderen en kapitaalverstrekkers rechtstreeks aan te sluiten, wat meer rendement op de investering oplevert. De rage van “yield farming” neemt de digitale activa industrie over, en Techemy hoopt een gereguleerd platform te bieden voor investeerders om deel te nemen in de landbouw van de opbrengsten van COMP.

Het team van Techemie dat verantwoordelijk is voor de handelsdesk van COMP zal de passief beheerde stablecoin-portefeuille van de firma, bestaande uit c-USDC en c-DAI, gebruiken om rente te verdienen en te jagen op arbitragemogelijkheden op het Compound-platform. Een noodzakelijk hedging-instrument in de vorm van een koopbare dekking tegen het falen van slimme contracten, en onderhouden door Nexus Mutual, worden ook aangeboden aan Beleggers.

Meer ontwikkelingen op het gebied van Techemie

Techemy Capital (TCAP) is een dochteronderneming van Techemy Group, een beleggingsonderneming die in 2013 is opgericht. De eigen handelsdesk van TCAP beheert de ETH- en BTC-beleggingsportefeuilles met een rendement van 55% in 2019 na de omschakeling naar een actieve beheersstrategie. Het hoofd van TCAP, Ron Brewis, is verantwoordelijk voor de handel:

“DeFi biedt beleggers de mogelijkheid om deel te nemen aan handelsstrategieën die worden beheerd door professionals met een bewezen staat van dienst, of om neutrale posities aan te houden in stabiele tokens die rendementen aantrekken op basis van de huidige APR’s op dat moment. En alle transacties zijn openbaar en zelfcontroleerbaar op het Ethereum-netwerk.”

Het bedrijf kondigde onlangs een partnerschap aan met BraveNewCoin, een crypto-onderzoeksbureau, om gedecentraliseerde producten met een index te introduceren op de markt van digitale activa.

3. July 2020