Pantera Capital sammenligner nuværende Bitcoin-rally med 2017

Pantera forudsagde januar 2021-prisen i april 2020.

Virksomheden citerer Mark Twain: ”Historien gentager sig ikke, men den rimer ofte.”

Pantera ser Bitcoin nå op på omkring $ 115.000 i august 2021

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Pantera Blockchain Letter for januar 2021 undersøger også sine forudsigelser om bitcoin efter halvering og Ethereums værdi.

I sit seneste nyhedsbrev klappede Pantera Capital sig på ryggen for tæt forudsigelse i april 2020 af bitcoinprisen i januar 2021. Derefter kiggede den på de grundlæggende forskelle mellem 2017-boblen og den nuværende situation. Det undersøgte også Ethereum og fandt det undervurderet sammenlignet med bitcoin.

En uges fri

Pantera Capital startede sit nyhedsbrev i januar med at se på prisbevægelser på bitcoin siden halveringen i maj 2020. Efter at have forklaret de teoretiske virkninger af halveringen på bitcoinforsyning og -prissætning præsenterer virksomheden sammenhængene med sine forudsigelser. Kort sagt, de blev mere eller mindre til virkelighed.

Markedet forsinkede den forventede pris, der blev fastsat af Pantera, med så meget som 15 uger i sommeren 2020. I slutningen af ​​december var markedsprisen på bitcoin imidlertid lig med fremskrivningen. Desuden var fremskrivningen medio januar bagud med en uge.

Den næste dato, 15. februar 2021, har en forventet pris på $ 45,268. Tabellen viser priser indtil 1. august 2021 med en toppris på $ 115.212 på det tidspunkt.

Denne gang er det anderledes – og ikke

Efter at have peget på lighederne med bitcoins cyklusser baseret på prissætning af tilbud og belønning, så Pantera på forskellene mellem det nuværende boom og 2017-boblen. Forfatterne peger især på dominansen af ​​”nu bevist” bitcoin og ethereum i dette løb. Tilsammen tegner de to sig for 86% af markedsvolumenet nu, i modsætning til ca. 50% i 2017.

Også markedet forstår miljøet mere tydeligt denne gang. I det foregående løb var den anden halvdel af markedsvolumenet “for det meste ikke-fungerende tokens”. Når de peger på hype omkring ICO-projekterne på det tidspunkt, giver de en skarp vurdering. “Det er åbenbart umuligt at komme med 50 geniale ideer hver uge, hver uge.”

Er Ethereum undervurderet?

Det tredje store tema for co-CIO’erne er Ethereums værdi. Joey Krug bemærker, at nogle bitcoin-relaterede data peger på en kommende drejning mod Ethereum. For eksempel,Bitcoin- dominans er i den høje ende af dens rækkevidde, hvilket kan føre til en rotation til Ethereum. Han advarer mod at sammenligne BTC og ETH meget, selvom “da digitalt guld og DeFi er to forskellige ting.”

Samtidig siger Krug, at på P / E-multipler er Ethereum lav. Således er sagen for Ethereum høj. Hvor meget? Baseret på transaktionsgebyrer er det nuværende underforståede P / E-multipel 79. Men “den underliggende brug vokser 25x (samlet værdi i DeFi) – 100x (DEX’er) år over år”.

19. January 2021