Bitcoin-prijs schendt $ 15K, Google Trends-gegevens tonen tekenen van FOMO

De bitcoin-prijs handelt opnieuw boven $ 15.000.

FOMO is schijnbaar op de BTC-markt verschenen, waarbij Google Trends de afgelopen dagen een toename in zoekopdrachten naar bitcoin liet zien.

Tekenen van algemene adoptie lijken op handen

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

De bitcoin-prijs heeft $ 15.000 overschreden, zelfs op het hoogtepunt van alle onzekerheid in de Verenigde Staten. Gegevens van Google Trends suggereren dat Bitcoin de interesse van de mainstream heeft gewekt.

Een golf van angst om te missen (FOMO) lijkt de bitcoin-markt te hebben getroffen . De BTC-prijs is sinds het begin van het jaar meer dan 100% gestegen, aangezien investeerders zoals Paul Tudor Jones, Square en MicroStrategy de dip kopen en de leidende cryptocurrency in de schijnwerpers zetten.

Ondertussen zet JPMorgan eindelijk zijn digitale valuta JPM Coin aan het werk, volgens Bloomberg , en heeft het zijn eerste transactie voltooid, wat waarschijnlijk een goed voorteken is voor de reguliere acceptatie.

Een opkomend tij lijkt alle boten op te tillen, waarbij de bredere cryptocurrency-markt grotendeels naast bitcoin in het groen handelt

Spencer Noon van DTC Capital tweette dat nieuwkomers in de cryptocurrency-ruimte er vaak voor kiezen om altcoins te kopen in plaats van bitcoin te midden van een voorkeur voor het bezitten van een volledige munt versus stapelende sats.

Ondertussen heeft Binance-CEO Changpeng Zhao van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn BTC-prijsvooruitzichten te verhogen, waarbij hij adviseert dat bitcoin nu naar $ 20.000 stijgt, waar het zijn hoogste punt ooit aan het einde van 2017 zou overtreffen.

Volgens Google Trends is er in de afgelopen zeven dagen een opmerkelijke toename geweest van het aantal ‘bitcoin’-zoekopdrachten, met zoekopdrachten die een piek bereikten voor de maand op 5 november.

Ondertussen lijkt de infrastructuur van de industrie de weg te banen voor een grotere acceptatie op grote schaal en het gemakkelijker te maken om cryptocurrencies in de mainstream te integreren.

Op dit front kondigde de in Londen gevestigde cryptocurrency-startup Koinal aan dat het een deal heeft gesloten met handelsplatform Huobi die het voor beleggers gemakkelijker maakt om bitcoin te kopen met hun debet- of creditcards.

5. November 2020